20 April 2013 // 13:51

VICTORIA'S SECRET

New
 
Här kommer äntligen bilder på vad jag köpte på Victoria's Secret i London. Totalt blev det tre par trosor, alla i samma modell fast i olika färger. Jag har nämligen en thing for den här modellen och det är det jag trivs allra bäst i. De vita fotograferade jag dock inte då de är precis likadana som de två andra paren. 
 
Även om jag gillar dessa trosor supermycket är jag lite skeptisk till hur hypat Victoria's Secret har blivit. De gör fina underkläder, men en del saker jag ju bara för mycket. Klassiska underkläder i dova färger faller mig mycket mer i smaken och därför är inte Victoria's secret favoriten. Då köper jag hellre en bh på NK i samma prisklass som är mer sofistikerad. Dessutom är jag inget fan av deras Bodysplash... Jag äger själv två små flaskor och tycker att de är alldeles för sötsliskiga i dofterna. Det känns mer som en första parfym man köper i högstadiet, snarare än något jag vill spruta på mig under gymnasieåren. Därför blir de ståendes här hemma och används väldigt sällan tyvärr.
 
Jag håller mig alltså till trosor från Victoria's Secret, som faktiskt håller bra kvalitét och är väldigt sköna. Samtidigt som jag fortfarande är en av dem som upskattar deras mycket underhållande modevisning som hålls årligen. Men någon tvättäkta VS tjej kommer jag aldrig bli, och därför får jag nöja mig med att kånka runt på deras allra minsta påse när jag är på besök i London.